1º ANIVERSARI

Comencem el segón any d'hortsostenible amb la il.lusió que el projecte es  consolide i ens permeta guanyar-nos la vida dignament realitzant una activitat tan bonica i tan dura com és el camp i en concret l'horticulutura . Vivim del camp i per al camp, aprenent de les plantes i dels animals (humans i no humans) amb qui ens relacionem. Una de les parts més importants dins del projecte són els hortolans i consumidors, sense vosaltres, nosaltres no ens podriem dedicar a esta activitat.

Volem donar-vos per tant les gràcies a tots els qui consumiu les nostres verdures i a tots els qui gaudiu del vostre hort.

 

Seguim caminant per la senda de la biodiversitat, cada dia més amenaçada, i volem que sapigueu que sou particeps del procès de recuperació de molta de la biodiversitat hortícola amenaçada pel sistema convencional de distribució i consum dels aliments. Consumint les nostres verdures i plantant els nostres plantons, feu possible que estes varietats hortícoles sobrevisquen, a més de gaudir dels seus sabors i qüalitats que no podem trobar a cap altre lloc que no siga un hort familiar o un productor local que distribueix els seus productes dins un cercle proper i de confiança.

Molts de vosaltres també participeu del procès aconseguint-nos llavors de varietats que només es cultiven en algún hort de gent gran o només a algún poblet. Volem agrair-vos el haver-nos donat eixes llavors que nosaltres considerem un tresor donat que el sistema industrial de producció alimentària les ha deixat arraconades per no adaptar-se al transport a llargues distàncies, la manipulació, enmagantzemat,etc.

 

Per tot açò i moltes altres coses seguim el projecte amb il.lusió esperant que a vosaltres també vos agrade la senda per on caminem.

Escribir comentario

Comentarios: 0