Ecoverdura: un projecte per mirar al futur.

Hem començat este nou projectes unint esforços,  Dani i jo( Vicent). Comencem el projecte amb dos horts, un  a Nàquera, al mateix bancal on trobem els horts del pla, i un altre a Bétera, on Dani va començar a cultivar un hort comunitari amb uns amics de L'Eliana, i que ara, continuem al bancal del costat.

Els punts a favor amb que contem per començar, són el tindre bancals aïllats de zones d'horticultura intensiva que ens puguen perjudicar amb plagues i males pràctiques. Tots dos bancals es situen a zones  d'antics secans on hui dia trobem pinades, xalets i taronjars que han anat ocupant l'espai de l'antic secà, que resta moribund  en algun bancal mig abandonat, donat que eixos cultius de garroferars, ametllers principalment, han deixat de ser rendible.

Un altre punt a favor és la utilització d'aigua de reg de pous que no estan contaminats per nitrats i que ens donen un aigua d'excel.lent qüalitat.

 Els adobs per als camps els obtenim d'explotacions ramaderes de la zona, normalment de ramats d'ovelles de Nàquera i Bétera.

Esperem tindre el vostre suport per a esta empresa que comencem amb molta il.lusió, sobretot per poder oferir-vos uns productes cultivats de manera natural.

Hort de Nàquera
Hort de Nàquera
Hort de Bétera
Hort de Bétera

Escribir comentario

Comentarios: 0